Matkalla

Matkalla

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Muutoksia matkasuunnitelmiin



Satumaa on edelleen Fårösundin venesataman laiturissa.  Pojat lensivät aamulla Helsinkiin (Visbystä suora lento!), koska arki kutsui jo.  Eeva ja Jarmo jatkavat tästä kahdestaan.  Alkuperäisen suunnitelman mukaan kesän tässä vaiheessa toivoimme olevamme Kööpenhaminan tienoilla, mutta tuulet päättivät toisin.  Aikataulumuutosten vuoksi olemme jättäneet Norjan pois suunnitelmistamme. Ehtisimme kyllä ihan hyvin vaikka Stavangeriin asti, mutta takaisin todennäköisesti emme tämän loman aikana.  Niinpä matkamme jatkuu edelleen etelän suuntaan mutta nyt rauhallisempaan tahtiin.  

Täällä Fårösundissa olemme vielä todennöisesti tiistaihin asti, ja sitten jatkamme matkaa.  Huomenna vuokraamme polkupyörät ja lähdemme venesataman vierestä lähtevällä lautalla salmen toiselle puolelle Fårön saarelle.  Saimme hyvät menovinkit naapuriveneen suomalaisilta, jotka ovat veneilleet näillä nurkilla jo useana vuonna.  

Saateltuamme pojat aamuvarhain bussipysäkille, aloimme järjestellä venettä, tehdä huoltohommia ja pestä pyykkiä.  Kiitos tehokkaan kuivausrummun, puhtaat pyykit ovat jo kaapissa.  Täällä nimittäin sataa taas.  Nyt on siis hyvä hetki kaivaa lomalukemiset esille, köllähtää sohvalle ja kuunnella sateen ropinaa veneen kattoon.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti